Despre Cameralibera.ro

De ce sa utilizati CameraLibera.ro

CameraLibera.ro este un furnizor de încredere, recunoscut si evaluat de către utilizatori, proprietari si chiriasi ca fiind un site de buna calitate si cu intentiile cele mai bune in a ajuta tinerii studenti sau profesionistii in a-si gasi nu numai o locuinta intr-un oras nou dar si niste colegi pe masura.

Cum funcționează CameraLibera?

CameraLibera îi ajută pe oamenii care sunt in căutarea unei camere sa ii gaseasca pe oamenii care ofera camere spre inchiriat.

Faceți cunoștință cu Charlie, care este nou în oraș, și este în căutarea unui spațiu pentru a locui, la un pret accesibil. Între timp, Pamela, care ar dori să facă niște bani în plus prin închirierea unei camere nefolosite din casa ei, trebuie să găsească pe cineva potrivit. Prin publicarea unui anunt pe CameraLbera.ro și prin sistemul nostru sigur de transmitere de mesaje intre utilizatori, Charlie și Pamela pot intra in contact și sfârșesc prin a deveni colegi de apartament. Ambii au salvat timp, efort și bani prin publicarea si utlizarea CameraLibera.ro

Gratuit

Spre deosebire de unele servicii concurente, puteți folosi CameraLibera.ro gratuit. Oferim posibilitatea de a crea anunturi cu PRIORITATE pentru utilizatorii care doresc sa inchirieze camera lor mai rapid și ACCES RAPID pentru cei care doresc sa contacteze cele mai noi anunturi. Mai multe informatii la contact@cameralibera.ro

Calitate, precum și cantitatea

CameraLibera lucreaza pentru a avea cea mai mare selecție de anunțuri imobiliare din Bucuresti si Romania. În plus, avem moderatori care lucrează cat mai mult posibil, 7 zile pe săptămână pentru aprobarea anunțurilor și pentru menținerea calității listărilor noastre, precum și păstrarea la distanta a raufacatorilor (cum ar fi escroci) care afecteaza anunțurile.

Serviciu Clienti

Suntem mandri de a fi localizati in Romania si de a lucra cu un staff exclusiv romanesc in privinta relatiilor cu clientii. Suntem mereu disponibili pentru a raspunde la intrebari iar în cazul în care aveți nevoie de ajutor cu site-ului, putem fi contactati prin e-mail 24/7 la contact@cameralibera.ro

Inovație

Suntem mereu în căutarea de modalități de a face procesul de vânătoare de camera libere si colegi de apartament mai ușor pentru toată lumea. Vom incerca sa usuram acest proces prin organizarea de diverse tipuri de evenimente menite sa aduca oameni cu stiluri de viata similare impreuna.

Mai multe despre CameraLibera

Website-ul CameraLibera.ro a fost lansat pe plan național în 2014, acesta fiind primul site ce a creat formularele detaliate de adaugare anunturi. Website-ul a fost inspirat de lupta mea pentru a găsi cazare, atunci când m-am mutat in Bucuresti. Sper ca rețeaua CameraLibera sa creasca exponential astfel ajutand din ce in ce mai multi oameni care se afla in aceeasi situatie. Pentru a imbunatati serviciul, lansam un concept de evenimente unde oameni cu stiluri de viata asemanatoare se vor putea cunoaste intr-un mediu prietenos inainte de a hotari sa imparta o locuinta.

CameraLibera comparat cu site-uri de anunturi precum tocmai.ro sau olx.ro

Site-uri precum tocmai.ro sau olx.ro se ocupa de publicitatea de anunturi generale si din toate domeniile, astfel încât nu pot fi comparate cu site-ul CameraLibera.ro, care se ocupa strict de o anumita nisa de piata, in principiu aceea a anunturilor imobiliare de tip inchiriere de camera individuala sau variatiuni pe aceasta tema.