Termeni și condiții


INTRODUCERE


1. Acești termeni și condiții și politica de confidențialitate constituie un acord între dvs., utilizatorul, și Cameralibera.ro

2. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord să intrați din punct de vedere legal de termenii și condițiile și politica de confidențialitate postate pe site-ul www.cameralibera.ro în momentul vizitei dumneavoastră. În cazul în care nu sunteti de acord în totalitate cu acești termeni și condiții și politica de confidențialitate, ar trebui să părăsiți imediat site-ul.


3. Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. O versiune actualizata a acestor termeni și condiții și politica de confidențialitate vor fi diponibile pe website; momentul in care acesti termeni si conditii si politica de confidentialitate actualizate vor fi postate pe site este momentul în care acestia vor deveni imediat efectivi. Utilizarea în continuare a site-ului după ce orice astfel de modificări au fost efectuate, va fi luata ca acordul dumneavoastra (a utilizatorului) pentru astfel de modificări.


4. Toți utilizatorii CameraLibera.ro de orice tip (inclusiv agenții) trebuie să aibă o vârsta minimă de 18 ani în momentul înregistrării pe site sau în orice moment al navigării pe website.TERMENI SI CONDITII


1. Toate materialele publicate pe Cameralibera.ro (denumite în continuare "noi", "nostru", "website") sunt publicate cu bună-credință. Cameralibera.ro nu inspecteaza proprietățile care apar pe website și nu poate confirma sau accepta responsabilitatea pentru corectitudinea oricăror detalii despre proprietati furnizate pe website. Noi sfatuim utilizatorii sa inspecteze proprietatea bine înainte de a intra în orice acorduri de orice tip.


2. Cameralibera.ro nu accepta responsabilitatea pentru corectitudinea anunturilor, continutului website-ului sau oricaror tip de reclame sau mesaje.


3. A) Cameralibera.ro nu ofera garantii pentru utilizatorii website-ului. Noi nu garantam bonitatea, onestitatea, comportamentul, istoricul de închiriere sau capacitatea de a plăti chiria de catre oricare dintre utilizatorii care au postat anunturi sau au cautat camera de inchiriat pe www.cameralibera.ro. Cameralibera.ro nu este responsabila pentru orice pierdere rezultată sau daune de orice natură.


3. B) Cameralibera.ro nu ofera garantii pentru camerele care apar in anunturi (promovate de către proprietari, chiriasi, alte agenții de imobiliare sau alte tipuri de entitati de orice tip), și nu poate garanta disponibilitatea lor, calitatea, conformitatea cu legile și reglementările relevante, nici garanții cu privire la fiabilitate, onestitatea sau comportamentul proprietarilor, sau persoanelor implicate și website-ul nu poate fi considerat responsabil pentru orice pierdere rezultată sau daune de orice natură.


3. C) Prin trimiterea de informatii la website-ul nostru, Cameralibera.ro are dreptul perpetuu la nivel mondial de a folosi și distribui astfel de informații fără restricții, gratuit, în orice fel de formă sau prin mass-media cunoscuta acum sau ce va fi inventata.


OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR


4. A) Utilizatorii website-ului trebuie să publice numai informații care din cele mai bune cunoștințe ale lor sunt adevărate și corecte și în nici un fel înșelătoare.


4. B) Utilizatorii website-ului nu pot publica conținut ofensator, acesta incluzand, dar nelimitandu-se la: limbaj ofensator, conținut sexual explicit, ilegal, amenintator, calomniator, abuziv, dăunător, bigot, jignitor, obscen sau de hărțuire. Utilizatorii website-ului Cameralibera.ro nu pot publica conținut care încurajează un comportament care ar putea constitui o fapta penala sau infractiune, care conduce la răspundere civilă sau care ar putea cadea sub incidenta oricarei legi aplicabile local, de stat național sau international (incluzand dar nelimitandu-se la legile de encriptare a software-ului, de export al tehnologiei, publicarea/propagarea de materiale obscene, sau de utilizări nepermise ale proprietăţii intelectuale) sau care incalca termeni si conditii ale Cameralibera.ro.


4. C) Utilizatorii website-ului, si NU Cameralibera.ro, garantează că toate informatiile, videoclipurile încărcate și fotografiile sunt reprezentări actuale și exacte ale camerelor disponibile pentru inchiriat și că drepturile de autor ale fotografiilor sunt deținute sau controlate de către utilizator.


4. D) Utilizatorii website-ului garantează că toate informatiile, videoclipurile și fotografiile prezentate de către aceștia și încărcate pe Cameralibera.ro nu conțin materiale care pot fi considerate ca fiind ilegale, inflamatorii, ofensatorii, obscene sau cu limbaj sexual explicit, si care nu lezeaza drepturile fundamentale sau demnitatea persoanei.


4. E) În timp ce Cameralibera.ro are scopul ( dar nu obligatia) de a modera conținutul anunturilor, Cameralibera.ro nu garantează că orice tip de material ofensator sau nepotrivit va fi eliminat sau șters imediat de pe website. In cazul in care Cameralibera.ro nu elimina sau nu șterge un continut ofensator sau nepotrivit, noi, Cameralibera.ro avem in continuare dreptul de a elimina sau de a șterge conținut ofensator sau nepotrivit în cazuri ulterioare, viitoare sau similare.


4. F) Cameralibera.ro nu permite utilizarea de software de automatizare de a trimite mesaje multiple prin intermediul sistemului de transmitere mesaje intre utilizatori. Utilizatorii ce se dovedesc vinovati de trimiterea în mod repetat de email-uri multiple automate pot avea conturile suspendate și, în unele cazuri, anulate.


4. G) Utilizatorii nu trebuie să încerce să compromită sau să perturbe în orice mod sistemele ce tin de website și/sau website-ul. Printre aceste metode se numără, dar nu se limitează la: programe automate, păianjeni (spiders), crawlere web sau roboți pentru accesarea si colectarea datelor personale și folosirea acestora pe site-uri externe sau în scopuri de marketing de orice fel. Astfel de acțiuni sunt interzise și vor fi considerate o utilizare abuzivă a sistemului.


ANULARE


5. A) Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a refuza publicarea oricarui anunt și / sau isi rezerva dreptul de a dezactiva orice anunt sau de a edita orice tip de conținut al anunturilor care sunt considerate ca încalcă punctul 4 de mai sus, la discretia sa. În astfel de cazuri, nu vor avea loc rambursari, returnari sau restituiri de bani și Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a anula relații contractuale cu orice utilizator. În cazul in care Cameralibera.ro primește una sau mai multe plângeri cu privire la un anunt sau un utilizator, Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a suspenda temporar, pe o perioada nedefinita de timp, anunturile sau contul utilizatorului în cauză în timp ce investighează problema.


5. B) Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a opri conturile oricaror utilizatori ce s-au dovedit a fi interzise în prealabil sau în contradicție cu termenii și condițiile noastre. În astfel de cazuri, titularul de cont nu va fi notificat și orice sume de bani plătite vor fi păstrate de către CameraLibera.ro pentru a acoperi costurile noastre.


5. C) În cazul în care utilizatorul este un agent de imobiliare sau orice alt tip de entitate decat utilizatorul standard (persoana fizica) si daca un acord scris a fost semnat de catre CameraLibera.ro si respectivul, CameraLibera.ro isi rezerva dreptul de a anula postarea anunturilor in cauza, oricând între momentul plasarii comenzii cu Cameralibera.ro și 2 zile lucrătoare înainte de data publicării acestora convenită de ambele parti.


5. D) În cazul în care Cameralibera.ro comite o eroare de publicare în legătură cu un anunt, utilizatorul poate anula anuntul sau poate permite CameraLibera.ro sa reintroduca anuntul intr-un interval de timp nedeterminat. Dreptul de revocare, reinserție, rambursare și de ajustare nu se aplică în cazul în care eroarea sau greșeala de tipar nu a schimbat semnificativ mesajul anuntului.


6. Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a publica anunțuri în întreaga rețea CameraLibera.ro de site-uri, precum și de a public ape website-uri portal relevante (minus detalii de contact personale daca este express specificat de catre utilizator in publicarea anuntului).


RESPONSABILITATI SI OBLIGATII


7. A) Având în vedere natura software-ului și a internetului Cameralibera.ro nu poate garanta accesul liber neîntrerupt sau fără erori sau de funcționare a acestui site sau tranzacțiile efectuate prin ea și nu va fi raspunzator pentru orice eșec în procesarea detaliilor dvs. din cauza software-ului sau erori de internet sau de viruși sau de indisponibilitate, sau de circumstante dincolo de controlul nostru rezonabil.


7. B) Cameralibera.ro nu își asumă nicio responsabilitate de orice tip, inclusiv răspunderea pentru neglijență, pentru orice daune care rezultă din utilizarea necorespunzatoare a website-ului, pentru date sau profituri care decurg din sau în legătură cu vizualizarea, utilizarea sau performanța acestui site sau a conținutului acestuia.


7. C) Cameralibera.ro face toate eforturile pentru a asigura acuratețea paginilor cuprinse în acest website, insa nu se oblige de aceasta. Astfel, paginile pot contine inadvertente tehnice și erori tipografice. Cameralibera.ro nu își asumă responsabilitatea și nu isi asumă nicio răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni din acest website.


7. D) Cameralibera.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza informațiile de pe website. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru păstrarea informațiilor actualizate pe aceste pagini. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nereusita de a tine informatiile de pe website, incluzand informatiile din anunturi, actualizate.


7. E) Toti termenii, expliciti sau impliciti, condiții, garanții, reprezentări sau avize de orice tip cu privire la serviciul nostru, site-ul nostru sau orice informații sau servicii furnizate prin intermediul site-ul nostru sunt strict excluse. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că toate materialele și informațiile publicate pe site-ul nostru sunt corecte, dar vă rugăm să rețineți că toate materialele și informațiile de pe site-ul nostru sunt furnizate de utilizatori, si CameraLibera.ro nu se face responsabila pentru orice tip de material sau informatie de pe website.


7. F) IN NICI UN CAZ Cameralibera.ro sau filialele sale nu vor fi responsbile/raspunzatoare fata de utilizatori care folosesc serviciul de cautare sau utilizatori care au cont si care posteaza anunturi SAU ORICE TERTE PERSOANE, PENTRU ORICE DAUNE SPECIALE, PUNITIVE, ACCIDENTALE, INDIRECTE SAU CONSECUTIVE DE ORICE FEL, SAU ORICE DAUNE, INCLUSIV, (DAR NU SE LIMITEAZA LA) , CELE REZULTATE DIN PIERDEREA DE VENITURI DE AFACERI, DE PROFIT SAU PIERDEREA IN CONSECINȚĂ indiferent dacă suntem sau nu suntem informati DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE REZULTATE DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE, CONȚINUTUL SAU CU REFERINȚĂ la website sau legata de website.


Copyright & PROPRIETATE INTELECTUALA


8. A) Puteți vizualiza Cameralibera.ro și imprima copii ale materialelor de pe ea pentru uz personal, non-comercial. S-ar putea permite, de asemenea, computerului sa faca o copie tranzitorie a conținutului acestui website pentru vizualizarea online insa doar pentru uzul personal al utilizatorului; utilizatorul nu poate copia conținutul acestui website către terți, inclusiv, dar nu limitat la caching. Orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală a Cameralibera.ro inclusiv prin copiere, copiere în format electronic greu sau alt format, de distribuție, de adaptare, de radiodifuziune, republicarea este interzisă și va fi strict pedepsita conform legii si termenilor si conditiilor acestui website.


8. B) Dacă nu se specifică altfel, drepturile de autor și orice alte drepturi de proprietate intelectuală a conținutului tuturor paginilor din acest website sunt deținute sau licențiate de către Cameralibera.ro.


SECURITATE


9. Când vă înregistrați cu Cameralibera.ro, dumneavoastra(utilizatorul) veti fi responsabil de crearea unei parole o parole sau o parola va fi atribuita contului dumneavoastra. Sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei și a contului dvs. și pentru toate declarațiile făcute și actele sau omisiunile care apar prin utilizarea parolei și contului dvs., inclusiv orice e-mail trimis și orice costuri intampinate. Prin urmare, ( cu referire la utilizator) trebuie să se ia măsuri pentru a se asigura că alti indivizi sau entitati de orice tip ( inclusive electronic, dar nelimitandu-se la ) nu au acces la parola și contul dumneavoastră. Nu puteți transfera sau imparti contul dvs. cu un alt utilizator/persoana, și ne rezervăm dreptul de a inchide imediat contul în caz de transfer sau de impartire neautorizata a acestuia.


GENERAL


10. Termenii și condițiile Cameralibera.ro nu afectează drepturile statutare în calitate de consumator.


11. Introducerea unui anunt, raspunsul la un anunt sau utilizarea de orice tip a websiteului reprezinta acceptul dumneavoastra ( al utilizatorului de orice tip) pentru acesti termini si conditii si duce la excluderea oricăror alți termeni și condiții. Nici o variație de la acesti termeni si conditii nu este valabila decat dacă acest lucru a fost pus de acord în scris de catre CameraLibera.ro.


12. În cazul în care orice prevedere a acestor termeni si conditii este considerată nulă sau neaplicabilă, în totalitate sau în parte, acești termeni vor continua să fie valabili în ceea ce privește celelalte prevederi și restul dispoziției afectate.

13. Cameralibera.ro îşi rezervă dreptul să coopereze cu autorităţile locale, regionale sau naţionale în investigaţiile care necesită dezvăluirea informaţiilor personale furnizate online prin intermediul site-ului sau al rapoartelor despre utilizarea frauduloasă a acestui site. Totodată ne rezervăm dreptul să dezvăluim informaţii referitoare la contul individual, pentru a satisface cerinţele unei legi, regulament sau cerere guvernamentală, dacă acest lucru este necesar pentru funcţionarea corespunzătoare a website-ului, sau pentru a proteja drepturile de proprietate ale Cameralibera.ro, ale utilizatorilor, sponsorilor şi furnizorilor.


14. PUBLICITATEA PE SITE- Anumite bannere publicitare pot fi furnizate pe site de terţe persoane cu care www.cameralibera.ro are încheiate contracte în acest sens.

www.cameralibera.ro nu poate fi făcut în nici un fel răspunzator de conţinutul mesajelor furnizate de terţe persoane pe site.

15. Aceste condiții vor fi interpretate în conformitate cu și reglementate de legile Romaniei și astfel toate părțile implicate se supun prin prezenta la jurisdicția exclusivă a instanțelor in limba romană.